Informatii utile Winchester

Date generale


Moneda: Lira sterlina (GBP)
Limba oficiala: Galeza, Engleza
Fus orar: GMT 00:00

Winchester este recunoscuta pentru


cultura
istorie
monumente
arta
cladiri administrative
cladiri istorice

Cand este indicat sa vizitati orasul Winchester

Winchester este in culmea frumusetii primavara si la inceputul verii (cand natura renaste) si toamna, datorita frunzisului viu colorat.

Temperaturi medii lunare in Winchester, Anglia

Nu planificati vizitarea catedralelor din Winchester intr-o duminica, deoarece timpul va va fi limitat, nici in timpul slujbelor religioase, pentru a nu deranja credinciosii.

Vara, si rnai ales la sfarsit de saptamana, vizitatorii pot fi mai numerosi decat capacitatea restaurantelor din Winchester, astfel incat este recomandabil ori sa rezervati o masa in avans, ori sa va pregatiti sa asteptati.

Ce sa luati in bagaj

Bagajul dumneavoastra trebuie sa contina in primul rand haine necesare selectate in functie de sezonul ales si un aparat foto pentru a imortaliza cele mai frumoase momente ale sejurului si deosebitele obiective turistice pe care le veti vizita.

Buget de vacanta

Va trebui sa alocati din bugetul dvs. pentru cazare sume aferente gradului de de confort pe care il preferati. Astfel, pentru 2 persoane, camera dubla standard, in plin sezon, pretul pentru 5 stele este de peste 160 £, pretul pentru 4 stele este 120-160 £, pretul pentru 3 stele este de 90-119 £, pretul pentru 2 stele este de 60-89 £, pretul pentru o stea este sub 60 £. Preturile includ TVA, dar nici o masa sau, daca acest lucru este precizat, includ mic dejun continental, plan pentru micul dejun, cu mic dejun complet sau plan american modificat, cu mic dejun si cina.

Pentru un fel principal la cina intr-un restaurant de 5 stele va trebui sa platiti peste 22 £, pretul pentru 4 stele este 18-22 £, pretul pentru 3 stele este de 13-17 £, pretul pentru 2 stele este de 7-12 £, pretul pentru o stea este sub 7 £.