Ghid turistic Barnes Bay

Despre Barnes Bay

Daca va doriti o vacanta in care sa va relaxati si in care sa fiti inconjurati de privelisti de vis, atunci cu siguranta trebuie sa alegeti o destinatie exotica. O sugestie in acest sens poate fi si Barnes Bay, o plaja care va va asigura intimitatea si in care veti gasi hoteluri si restaurante care se impun prin serivicile ireprosabile pe care le ofera. Barnes Bay este una din plajele Anguillei, fiind situata intre Meads Bay si West End Bay. Acesta plaja pare rupta din rai, fiind perfecta din toate punctele de vedere. Nisipul fin, apa cristalina, peisajele uimitoare, serviciile hoteliere de lux si numeroasele alternative pentru petrecerea timpului liber, toate acestea recomanda Barnes Bay.

Daca va inchipuiti ca aceste plaje ar putea fi rupte de civilizatie, atunci trebuie sa stiti ca aici, dincolo de frumusetea naturii salbatice, puteti savura diverse feluri de mancare internationale, pe langa mancarea traditionala a locului. De asemenea, pe plaja sunt mai multe baruri care va ofera posibilitatea ,,noptilor albe”, in cazul in care sunteti adeptul vietii de noapte.

Plaja idilica va ofera posibilitatea unor plimbari de vis sau va pune la dispozitie posibilitatea de a face scufundari, windsurfing sau alte sporturi de care sunteti pasionati. Puteti, de asemenea, sa va bucurati de parcuri subacvatice si de epavele care sunt ascunse in apele de la Barnes Bay.

Pentru a ajunge in Anguilla, insula care adaposteste 33 de plaje superbe printre care si Barnes Bay, puteti sa luati o cursa directa Bucuresti- Anguilla cu avionul. Astfel veti ajunge in timp util si veti avea o calatorie relaxanta. Deasemenea, trebuie sa stiti ca oferta hoteliera din Barnes Bay este variata, asadar aveti posibilitatea de a alege si de a face o balanta intre pret si serviciile oferite. Puteti sa va cazati fie la hoteluri de 5 stele, fie la cabanute sau hoteluri de 2 sau 3 stele care, de asemenea, va vor oferi servicii ireprosabile.

Barnes Bay