Ghid turistic Blowing Point

Recomandat pentru: plaja, snorkeling, alte atractii

Despre Blowing Point

Vacantele sunt cele mai asteptate momente, astfel ca destinatia pentru un sejur reusit trebuie sa fie aleasa cu grija. O varianta in acest sens poate fi si Blowing Point, un port de feriboturi de pe insula Anguilla. Aici veti putea sa va bucurati de cele mai frumoase plimbari cu barca fie ziua, fie seara. De asemenea, puteti sa va bucurati de aceste plimbari singuri, daca sunteti pasionat de navigatie, sau impreuna cu un insotitor de bord care va poate duce de-a lungul apelor in timp ce dumneavoastra puteti admira frumoasele peisaje.

Blowing Point este un loc relativ izolat si tocmai de aceea este o destinatie numai buna pentru toti cei care isi doresc sa se bucure de liniste si sa scape de stress-ul cotidian. In apele din Blowing Point puteti inota fara griji si, de asemenea, puteti sa faceti si scufundari.

Daca nu sunteti inca siguri ca Blowing Point este alegerea pe care trebuie sa o faceti pentru o vacanta fara griji, atunci trebuie sa stiti si faptul ca aici nu va puteti caza doar la hoteluri, ci si la cabanute pe plaja, cu mai multe camere, pe care le puteti inchiria pentru a va bucura de intimitate in adevaratul sens al cuvantului.

Totodata, in Blowing Point nu va veti plictisim deoarece zi de zi va puteti bucura de o noua parte a naturii pe care bineinteles o puteti descoperii prin drumetiile pe care le puteti face pentru a va mentine in forma.

Blowing Point