Ghid turistic Island Harbour

Recomandat pentru: plaja, alte atractii

Despre Island Harbour

Island Harbour este un sat de pescari situat in Anguilla. Cu vile pe tarm si pe stanci, cu mici ambarcatiuni andocate in apele calme, micul sat ofera o atmosfera relaxata.

Pentru cei care doresc sa experimenteze bucataria locurilor in care calatoresc, homarii si racii proaspeti serviti la Scilly Cay, o pizza gustoasa si un rom bun servite la Arawak Inn's si baghetele si croissantele mai bune decat in St.Martin, servite la Le Bon Pain, sunt cateva dintre experientele culinare pe care le puteti avea in Island Harbour.

Toate grijile pe care vi le puteti face cu plaja sunt inexistente aici. Apa este calma, ideala pentru turistii carora le place inotul, si pentru copii - care s-ar juca in aceste ape toata ziua.

De la vilele clasice pana la cele mai abstracte, intreagul Island Harbour este in continua expansiune. In oras veti gasi si cateva restaurante pe care le puteti testa.

Festivalul Marii este un eveniment anual, oraganizat in oras in weekend-ul de Paste. In timpul acestui festival, somnorosul sat de pescari se trezeste la viata si sarbatoreste marea.

Island Harbour