Ghid turistic South Hill

Despre South Hill

O vacanta linistita, in care sa va relaxati in compania celor dragi reprezinta momentul cel mai asteptat de peste an. Va recomandam sa optati pentru South Hill, unul dintre cele paisprezece districte ce formeaza Anguilla. Potrivit ultimului recensamant, aici locuiesc doar aproximativ doua mii de oameni, ceea ce inseamna ca este vorba de un resort micut, dar foarte primitor in care veti avea parte de momente de neuitat.

Cu toate ca South Hill este o destinatie turistica nu foarte intinsa, aici puteti desfasura activitati dintre cele mai diverse si mai relaxante, indiferent ca plecati in vacanta cu prietenii sau cu familia. De exemplu, cei din partea locului joaca foarte mult tenis de camp, asa ca puteti sa va alaturati lor. Mai apoi, va recomandam sa faceti o plimbare cu bicicleta prin imprejurimi, mai ales ca in South Hill veti putea inchiria un astfel de mijloc de transport. In acest fel veti practica sport si totodata veti vizita imprejurimile mult mai bine.

Atunci cand mergeti in vacanta in South Hill, Anguilla, nu uitati sa va luati costumul de baie si crema, pentru ca aici veti gasi unele dintre cele mai frumoase pe care le-ati vazut vreodata. Resortul este deservit de plaje intinse, cu nisip fin, asa ca va veti putea relaxa la soare si veti putea face baie in apa curata si calda. De precizat este faptul ca in apropiere de South Hill se afla Golful Road, asa ca aici veti putea face o plimbare la apus, pentru a va desfata privirile cu numeroasele ambarcatiuni trase la mal.

In ceea ce priveste cazarea, e drept ca in South Hill nu aveti prea multe optiuni. Aici exista cateva vile care va pun la dispozitie camere pentru perioada concediului. De cele mai multe ori, vara, principalul venit al localnicilor provine din turism. De aceea, trebuie sa stiti ca serviciile sunt de cea mai buna calitate! Asadar, nu ezitati sa alegeti South Hill drept destinatie pentru urmatoarea vacanta!

South Hill