Ghid turistic Deep Bay

Despre Deep Bay

Deep Bay este o plaja situata la numai 10 minute cu masina de Sf. Ioan, pe partea de vest a Antigua, si este, de asemenea, locul perfect pentru a petrece o zi relaxanta. Datorita locatiei sale pe partea de vest a insulei, fiecare apus de soare este un perfect moment romantic, - din acest motiv multe nunti sunt organizate aici.

Fortificatiile pe care le veti vedea in apropiere de plaja sunt datate in 1779. Foarte interesant va fi sa vizitati Fort Barrington aflat la capatul de nord al plajei.

La capatul sudic al plajei se afla Grand Royal Antigua Resort. Oaspetii vor aprecia diversele facilitati ale statiunii, intre care, serviciile restaurantului care ofera oaspetilor o varietate de preparate culinare tipice Insulelor Caraibe.

Deep Bay, la fel ca alte 364 de plaje de pe Antigua, are caracteristici unice: nisipul este alb si plaja se curbeaza de la un capat la altul. O epava (o barca care s-a scufundat in urma cu aproape 100 de ani) se afla in centrul golfului, oferind o mare oportunitate pentru snorkeling.

Deep Bay