Ghid turistic Golful Dickenson

Despre Golful Dickenson

Golful Dickenson este situat pe coasta de nord-vest a Antigua, aproape de Cedar Grove. Plajele sale cu nisip alb si apele linistite atrag multi vizitatori. In largul coastei Golfului Dickenson vizitatorii vor gasi mai multe insule mici, nelocuite si un recif de corali.

Golful Dickenson gazduieste numeroase statiuni. Aici veti avea oportunitatea de a face excursii si de a practica sporturi de apa. Pe de alta parte, hotelurile, restaurantele si magazinele abunda. O masa servita pe plaja poate fi una deosebit de memorabila.

Dickenson este o plaja foarte populara, fiind si o destinatie favorita pentru familiile cu copii. Turistii pot alege sa mearga la Grand Bay Casino, una dintre destinatiile preferate ale localnicilor. Plajele si muzeele pot parea o combinatie ciudata pentru unii, dar multi vizitatori gasesc ca Muzeul Antigua si Barbuda ofera o noua latura a istoriei Antigua.

Cel mai apropiat oras de aceasta plaja este Dickenson Bay, o buna alegere pentru cei care doresc sa vada mai mult din zona.

Golful Dickenson