Ghid turistic Druif Bay

Despre Druif Bay

Druif Bay este locatia perfecta pentru o vacanta pe plajele din Caraibe. Acesta este unul dintre locurile cele mai romantice din lume si ofera tot ceea ce o statiune din Caraibe trebuie aiba: vreme calda, marea turcoaz, nisip, moale si alb. De asemenea, Druif Bay este locul ideal pentru sporturi nautice, snorkelling si scufundari. Numeroase cupluri aleg aceasta locatie pentru nunti sau luna de miere.

Practicand snorkelers aici, puteti intra intr-o lume in care multe epave atrag tot felul de vietuitoare marine. Vizitatorii se pot relaxa si bucura de o statiune cu gradini frumos amenajate, piscine, spa-uri si sali de gimnastica. Activitatile din timpul zilei ar putea include golful sau pescuitul la mare adancime, in timp o multime de cluburi de noapte, cazinouri si o varietate de restaurante isi vor aduce contributia la petrecerea unei nopti frumoase.

Temperaturile de aici abia variaza de la o luna la alta. Apa calda, putin adanca, si apropierea de Palm Beach si Eagle Beach, fac din Druif Bay un loc ideal pentru o vacanta.

Druif Bay