Ghid turistic Byron Bay

Recomandat pentru: surfing, plaja, observarea balenelor, relaxare

Despre Byron Bay

Teritoriul australian isi deschide larg bratele si isi asteapta turistii. Una dintre destinatiile ce merita vizitata este Golful Byron. El se afla situat din punct de vedere geografic in New South Wales, la aproximativ 800 de kilometri distanta de Sydney.

Atunci cand veti ajunge in Golful Byron veti descoperi ca aici este tinutul artistilor. Puteti astfel opta sa vizitati studiouri sau galerii in care sunt expuse opere de arta realizate de oameni foarte talentati. Printre acestea se numara Galeria Cosmosis, Galeria Jules Hunt sau Galeria Waywood.

Diminetile se pot dovedi a fi minunate in Golful Byron, mai ales daca optati pentru un zbor cu balonul cu aer cald. O astfel de calatorie incepe la primele ore ale zilei, in zori si dureaza aproximativ trei-patru ore. Astfel veti avea ocazia sa vedeti intreaga regiune, iar peisajul este absolut mirific. Ziua poate continua apoi cu skydiving sau puteti sari cu parasuta, acestea fiind experiente pentru cei mai curajosi dintre dumneavoastra.

Distractia nu se opreste insa aici, pentru ca in Golful Byron exista Circul Arts, un loc in care puteti sa va bucurati de petreci private, puteti zbura cu trapezul ori puteti experimenta numeroase lucruri pe care le fac in mod normal doar persoanele cu experienta care lucreaza intr-un circ adevarat.

In acelasi timp, Golful Byron este un centru comercial care a cunoscut o dezvoltare infloritoare in timp. Ceea ce unii localnici considerau drept hobby, in timp a devenit o afacere de succes. De exemplu, puteti cumpara placi de surf realizate chiar de cei ce isi duc traiul in Golful Byron sau puteti gusta din prajiturile sau chipsurile facute dupa retete personalizate. Asezamantul dispune de asemenea si de foarte multe restaurante si cafenele in care va puteti opri pentru a lua masa. Dintre ele amintim O-Sushi, Fishmongers Café, Byron Beach Café si Restaurantul Buddha Bar. Asadar, distractie placuta!

Byron Bay