Ghid turistic Coral Bay

Recomandat pentru: snorkeling, relaxare, plaja

Despre Coral Bay

O destinatie perfecta pentru vacanta este Golful Coral (Coral Bay) din Australia. Acesta reprezinta un asezamant micut, dar cochet, ce se intinde pe malul Oceanului Indian, in apropiere de Reciful Ningaloo.

Una dintre principalele atractii din Golful Coral este data de faptul ca puteti vedea pestii, dar si fauna din adancuri daca va incumetati sa practicati snorkelingul. De asemenea, aici veti gasi cateva hoteluri micute, dar cu servicii de calitate. In schimb, daca doriti, puteti chiar sa inchiriati una din cele douazeci de casute scoase la inchiriat vara contra unor preturi modice.

Atunci cand vine insa vorba de cumparaturi, din Golful Coral puteti achizitiona articole pe care localnicii le poarta de-a lungul timpului: bluze, fuste, sandale, dar si accesorii, toate fiind lucrate manual. De asemenea, puteti cumpara pentru cei dragi de acasa cateva scoici de forme si culori diferite sau bijuterii facute din acestea.

Mai apoi, puteti continua vacanta cu un tur al golfului. Acest lucru este posibil daca inchiriati o masina de teren 4x4. Pentru o asemenea experienta, pretul pentru un adult este de 170 de dolari, iar pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani 114 dolari. Golful Coral va mai pune la dispozitie si un tur al habitatului natural al cangurilor. Experienta costa 65 de dolari pentru adulti si dureaza aproximativ doua ore. Nu uitati sa aveti aparatul foto la indemana, pentru ca veti putea face fotografii impresionante.

Trebuie sa mai stiti ca din martie si pana in iunie, in apele Oceanului Indian din apropiere de Golful Coral veti putea intalni balene rechin. Acestea sunt foarte blande si chiar veti putea inota alaturi de ele, o experienta pe care nu o puteti incerca in multe alte locuri din lume.

Destinatia australiana va asteapta cu mult mai multe suprize pe care le puteti descoperi cand ajungeti aici! Asadar, vacanta placuta!

Coral Bay