Ghid turistic Long Island

Recomandat pentru: relaxare, natura, alte atractii

Despre Long Island

Un paradis natural, Insula Long Island din Australia este o destinatie deosebita care isi asteapta turistii in fiecare an, punandu-va la dispozitie servicii de cea mai buna calitate. Asezamantul face parte din grupul de insule Whistundays si afla chiar in apropierea Recifului Great Barrier, ceea ce constituie un atu pentru destinatia turistica.

Unul dintre motivele pentru aceasta insula a devenit cunoscuta in timp este faptul ca aici exista un resort luxos, cu numeroase servicii care va ajuta sa va relaxati in timpul vacantei. Complexul Long Island pune la dispozitia clientilor activitati dedicate familiilor, un traseu de peste douazeci de kilometri prin padurea tropicala, restaurante, un spa in care va puteti rasfata, dar si numeroase activitati sportive, printre care se afla scufundari, plimbari cu vaporul, scuba diving sau snorkeling.

Un obiectiv turistic demn de vizitat este de asemenea si Parcul Caravan Cabins care se afla chiar pe raul Murray. Acesta va ofera acces la zone in care puteti pescui, puteti face KayaKanoe sau puteti doar sa schiati pe apa. Atunci cand alegeti Insula Long Island ca destinatie turistica trebuie sa mai stiti ca acest petec de pamant gazduieste peste o suta de muzee foarte interesante. Fie ca doriti sa aflati mai multe despre istoria insulei, fie ca va intereseaza mai multe lucruri despre arta, cultura locala sau stiinta, muzeele din Long Island va pun la dispozitie toate aceste aspecte prin expozitii organizate pe parcursul intregului an.

De asemenea, in Long Island exista numeroase mall-uri in care puteti merge pentru o sesiune de cumparaturi. Printre acestea se numara Green Acres Mall, Roosevelt Field, dar si outleturile Bellport.

Un aspect important referitor la Insula Long Island este legat de modul in care ajungeti aici. Puteti zbura catre Insula Hamilton, acolo unde exista un aeroport, iar mai apoi luati un taxi care merge pe apa sau un feribot pana pe Insula Long Island. Calatoria pe apa dureaza aproximativ douazeci de minute si este una deosebita prin faptul ca veti avea parte de peisaje spectaculoase.

Long Island