Ghid turistic Perth (AU)

Recomandat pentru: shopping, plaja, relaxare

Despre Perth (AU)

Perth este un oras australian de dimensiuni impresionante, fiind locul in care traiesc aproximativ doua milioane de oameni. Acesta este de asemenea si capitala celui mai mare stat din Australia de Vest, ceea ce il transforma intr-o destinatie turistica interesanta pentru aceia dintre dumneavoastra care cautati un loc in care sa va petreceti vacanta.

Perth joaca un rol important pentru Australia de Vest, intrucat aici se afla atat Parlamentul, Guvernul, dar si Curtea Superma, iar asezamantul dispune de numeroase obiective turistice pe care trebuie sa le vedeti cand ajungeti aici. Printre acestea se numara Parcul Kings. El este localizat in partea centrala a Perthului, fiind cel mai mare parc aflat chiar in zona centrala a unui oras. Acest lucru este demonstrat de faptul ca parcul se intinde pe aproximativ patru kilometri patrati. Mai apoi, va sugeram sa mergeti la Gradina Zoologica unde veti putea vedea animale exotice de pe tot Globul. Urangutani, girafe, dar si alte animale isi duc traiul aici, spre incantarea vizitatorilor.

Lista obiectivelor turistice din Perth continua apoi cu Muzeul Australiei de Vest. Obiectivul turistic dispune de o colectie impresionanta de artefacte care va spun povestea vremurilor de odinioara din Perth. Daca sunteti pasionati de arta, atunci trebuie neaparat sa vedeti si Galeria Australiei de Vest care gazduieste colectia de arta a statului. Atunci cand va veti plimba prin Perth veti putea vedea de asemenea si cateva cladiri de patrimoniu. Doua dintre acestea sunt Casa Episcopului si Casa Sfantul George. Ambele au fost transformate insa in cladiri care astazi se folosesc in scop comercial. Daca doriti insa sa admirati cladiri cu o arhitectura deosebita, atunci mai puteti merge si la cele cateva universitati din oras. Universitatea de Vest a Australiei, Universitatea Curtin, Universitatea Murdoch si Universitatea Edith Cowan: toate acestea sunt realizate de arhitecti renumiti si sunt construite in stil neo-clasic.

Perth (AU)