Ghid turistic Richmond (AU)

Recomandat pentru: istorie, monumente, shopping

Despre Richmond (AU)

Richmond reprezinta suburbiile orasului Adelaide din Sudul Australiei. Puteti alege aceasta destinatie daca doriti sa petreceti timp de calitate intr-un asezamant cu parfum istoric. Richmond a fost initial populat in special de cei care se ocupau de ferme, iar in secolele XIX, respectiv XX s-a dezvoltat foarte mult din punct de vedere industrial si economic. Numele asezamantului a fost stabilit in cinstea primei ferme care a fost pusa pe picioare in zona de catre Charles Gooch in anul 1893, iar mai apoi, o parte din Richmond a fost numita chiar Satul Richmond datorita activitatilor agricole ce se desfasurau aici.

Astazi, o vizita in Richmond inseamna sa descoperiti mai multe lucruri despre stilul de viata adoptat de catre fermierii de odinioara, sa aflati cum lucrau, ce ustensile foloseau, dar si ce animale cresteau. Cu toate ca majoritatea fermelor nu mai exista astazi, totusi veti putea vedea ramasite ale acestora. Localnicii sunt foarte comunicativi si deschisi, ceea ce inseamna ca veti putea gasi cu usurinta pe cineva care sa va spuna povestea dezvoltarii fermelor in zona, dar si cum a inceputul apusul acelei perioade. Stradutele micute, dar presarate cu cladiri ce au o arhitectura interesanta va ofera posibilitatea de-a va plimba la apus, in timp ce puteti face fotografii impresionante. De asemenea, in Richmond veti gasi buticuri micute din care puteti cumpara suveniruri pentru cei dragi de acasa. Atmosfera calda, prietenoasa si plina de parfumul vremurilor de odinioara va va face sa va simtiti ca acasa in micutele suburbii ale Adelaide, din Australia.

Puteti de asemenea sa vizitati Parcul Richmond Oval, cea mai mare regiune plina de verdeata din Richmond. Aceasta se afla pe strada Millner, iar in prezent se numeste de fapt Stadionul Mazda, fiind locul in care isi desfasoara activitatea cei din Clubul de Fotbal.

Richmond (AU)