Ghid turistic Sankt Wolfgang

Recomandat pentru: arhitectura, situri religioase, alte atractii

Despre Sankt Wolfgang

Daca doriti o destinatie de vacanta linistita, poate chiar perfecta pentru familii, atunci alegerea cea mai buna se afla in Sankt Wolfgang, in Austria. Asezamantul este un oras piata, in care locuiesc aproximativ doua mii de oameni si il puteti gasi in regiunea Salzkammergut. Orasul este numit dupa Sfantul Wolfgang din Regensburg, numele complet fiind Sfantul Wolfgang din Salzkammergut.

Venind in Sankt Wolfgang veti descoperi o zona foarte frumoasa din Austria centrala. Orasul este situat pe malul Nordic al lacului Wolfgangsee, foarte aproape de alte doua orase din Salzburg - Strobl si St. Gilgen. Peisajele naturale superbe va vor oferi privelisti de neuitat, caci foarte aproape este muntele Schafberg. Asadar, veti avea ocazia sa luati o gura de aer proaspat, departe de poluarea din orasele mari, departe de grijile de acasa si de cotidian.

Sankt Wolfgang este foarte cunoscut pentru unul dintre hotelurile sale, care este numit Hanul Calul Alb. Mai apoi, orasul va pune la dispozitie un Spa cu toate serviciile incluse, pentru ca dumneavoastra sa va puteti rasfata. In timpul iernii puteti alege sa faceti o plimbare prin padure, sa pescuiti, sa va plimbati cu bicicleta sau sa calariti, pe cand in timpul iernii tot resortul capata o alta nuanta. Asadar, sezonul rece aduce cu sine numeroase distractii sportive pe partie, caci puteti practica ski sau snowboarding.

In Sankt Wolfgang, prima biserica a vazut lumina zilei in anul 976. Se spune ca pentru a gasi locul pe care urma sa fie construit locasul sfant s-a urmat o anume cale de pe munte si pana la poalele acestuia si ca insusi diavolul ar fi participat la construirea cladirii. Atunci cand veti veni aici, veti descoperi intreaga legenda, care este una foarte frumoasa. Ulterior, biserica a devenit un sit de pelerinaj, fiind mentionata pentru prima data in izvoarele istorice in anul 1183. E bine sa stiti si faptul ca in timpul celui de-al doilea razboi mondial, in Sankt Wolfgang s-au adapostit cateva trupe germane, insa pentru putin timp.

O destinatie deosebita, Sankt Wolfgang va pune la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie. Nici magazinele nu lipsesc, in caz ca doriti sa cumparati produse pentru dumneavoastra ori suveniruri pentru cei de acasa. Sederea va va fi una cat se poate de placuta, indiferent de anotimp, asa ca nu intarziati sa veniti aici!

Top obiective turistice Sankt Wolfgang

Sanctuarul din Sankt Wolfgang
Sanctuarul din Sankt Wolfgang

Atunci cand ajungeti in Wolfgang, un oras deosebit din Austria, pasii trebuie sa va poarte si catre Sanctuar sau Wallfahrtskirche, cum este cunoscut printre...

Sankt Wolfgang