Ghid turistic Bimini Island

Despre Bimini Island

Bimini este cel mai vestic district din Bahamas, format din mai multe insule localizate la 80 de km est de Miami. Astfel, Bimini este cea mai apropiata parte din Bahamas de Statele Unite ale Americii. Grupul este format din trei insule: North, South si East Bimini.

Cunoscuta ca fiind destinatia preferata a lui Ernest Hemingway, Bimini are o puternica incarcatura istorica. Turistii din toate colturile lumii se bucura de complexitatea sa istorica si de trecutul plin de legende, precum Bimini Road, despre care unii cred ca este o reminiscenta a legendarului oras pierdut Atlantis. Istoria insulelor este la fel de fascinanta ca si peisajul pe care il veti gasi acolo. In Bimini se afla multe obiective despre care se spune ca au o incarcatura mistica. Se crede ca Fantana Tineretii, care a fost cautata de Juan Ponce de Leon, a existat in South Bimini.

Bimini a ramas relativ neschimbata de-a lungul anilor si este un loc plin de pace si foarte linistit. Populatia totala a celor trei insule este de 1600 de locuitori, iar oamenii sunt foarte prietenosi si bucurosi de oaspeti.

Bimini Island