Ghid turistic Cable Beach

Recomandat pentru: divertisment, relaxare, atractii inedite

Despre Cable Beach

Cable Beach este un paradis de lux, cu hoteluri exclusiviste, cazinouri si un litoral intins cu ape cristaline. Aceasta plaja se afla la cativa kilometri de capitala Bahamasului – Nassau. Astazi, repezinta ultima dintre tendintele de vacanta pe malul oceanului. Numele deriva de la cablurile de telecomunicatii transatlantice care legau arhipelagul pe atunci destul de izolat, de restul lumii, in anul 1907.

Plaja se intinde pe nu mai putin de 3 kilometri, si este marginita de restaurante luxoase, lanturi hoteliere renumite, terenuri de golf, tenis, volei si cluburi care intretin o viata de noapte activa si spectaculoasa. Deschisa 24/7, plaja ofera toate posibilitatile de distractie acvatica si subacvatica: de la surf la plimbari cu skyjetul, parasutism, plimbari cu barca sau cu vaporul, sau snorkelling si scubadiving.

Unicitatea acestui loc este data de faptul ca pe langa toate distractiile oferite de mediul natural prielnic si cluburile existente aici, aceasta destinatie ofera si experiente culturale si istorice. Fiind o zona adiacenta capitalei, la doar cativa pasi de plaja veti putea vizita vile coloniale frumos conservate de localnici, catredrale si basilici, dar si fortarete datand din secolul XVIII. O drumetie pe Chippingham Road va ofera un peisaj de ansamblu care va taie rasuflarea, o imbinare de verde de smarald al oceanului, azuriu stralucitor al cerului, si alte zeci de culori ce insufletesc acest colt de paradis.

Top obiective turistice Cable Beach

Cazino-ul Crystal Palace din Cable Beach
Cazino-ul Crystal Palace din Cable Beach

Resortul Wyndham Nassau se afla la cativa pasi de Cable Beach. Acesta adaposteste asa-numitul Palat de Cristal (Crystal Palace), cel mai mare cazino din...

Resortul Radisson din Cable Beach
Resortul Radisson din Cable Beach

Resortul Radisson Golf Resort de pe plaja Cable Beach este renumit pentru terenul de golf vizitat si apreciat atat de profesionisti si pasionati, cat si...