Informatii utile Cable Beach

Date generale


Moneda: Dolar din Bahamas (BSD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -05:00

Cable Beach este recunoscuta pentru


divertisment
relaxare
atractii inedite

Cand este indicat sa mergeti in vacanta in Cable Beach

Avand o clima prietenoasa tipic arhipelagului, cu minim 300 de zile insorite pe an, Cable Beach primeste vizitatori pe tot parcursul celor 365 de zile. Un loc agreat in special de celebritati de renume mondial, Cable Beach reprezinta o destinatie de vis, cu nisipuri fine, ape linistite si cristaline, cu o viata de noapte activa pe tot parcursul anului. Asadar, turistii nu sunt conditionati in niciun fel in ceea ce priveste perioada de vizitare. Atat vremea cat si oportunitatile de distractie sunt intotdeauna favorabile pentru cei ce doresc o vacanta cu adevarat reusita.

Temperaturi medii lunare in Cable Beach, Bahamas

Ce sa luati in bagaj

Evident, vorbind despre una din cele mai renumite plaje ale lumii, turistii ce vin aici nu se pot lipsi de costumul de baie, cremele de protectie solara si ochelarii de soare. Multiplele posibilitati de a practica sporturi acvatice sunt o provocare pentru cei pasionati, care pot adauga la bagajul lor echipamentele speciale. De asemenea, restaurantele din resorturile de lux de pe marginea plajei impun deseori tinuta obligatorie. Asadar, va trebui sa aveti in bagaje si haine de seara, mai elegante, pe langa hainele de zi, cat mai vaporoase si adaptate unui climat aproape canicular.

Modalitati de plata in Cable Beach

Preturile din zona plajei sunt destul de ridicate, mai ales la localurile de aici. Aprovizionarea cu mancare este de recomandat sa o faceti de la supermarketurile din capitala sau din zona de periferie a acesteia. Resorturile care au si restaurant, club, piscine, terenuri de tenis, golf, volei, ofera intrare libera pentru clientii cazati la hotelul incorporat.