Ghid turistic Grand Bahama

Recomandat pentru: plimbari in aer liber, natura, rezervatie

Despre Grand Bahama

Grand Bahama este a patra insula ca marime din lantul de insule din Bahamas. Daca ajungeti in Grand Bahama va recomandam sa vizitati Parcul National Lucayan. Acesta este bijuteria coroanei celor trei parcuri nationale de pe insula, unde veti putea vedea toate cele sase ecosisteme din Grand Bahama. Acolo exista pesteri care pot fi explorate, un pod pitoresc de lemn peste mlastina si peste mangrove si o plaja frumoasa amenajata cu banci si mese de picnic. Puteti face o vizita si la Centrul Natural Rand. Acesta este deschis de luni pana vineri in intervalul 9:00-16:00 si este primul centru de educare a populatiei pentru a conserva habitatul din Grand Bahama. Un bilet pentru adulti costa 5 dolari, unul pentru copii cu varsa cuprinsa intre 5 si 12 ani costa 3 dolari, iar copiii mai mici de 5 ani beneficiaza de gratuitate.

Pasionatii de shopping se vor bucura sa afle ca in Grand Bahama nu exista taxe aplicate preturilor produselor. Puteti cumpara de acolo, in regim de duty free, bauturi alcoolice, parfumuri si bijuterii. Un parfum poate fi cumparat cu mai putin de jumatate din suma de bani pe care ati plati-o in mod normal pentru el. Pentru cumparaturi va recomandam Port Lucaya Marketplace, unde veti gasi peste 80 de magazine distribuite in 12 cladiri, si Bazarul International, un loc impartit in mai multe zone, fiecare reflectand un colt diferit de lume. Acolo veti gasi peste 90 de magazine si 13 restaurante. Dolarul din Bahamas este egal cu un dolar american, insa vanzatorii le accepta pe ambele ca modalitate de plata.

Top obiective turistice Grand Bahama

Parcul National Lucayan din Grand Bahama
Parcul National Lucayan din Grand Bahama

Parcul National Lucayan se afla pe insula Grand Bahama si ofera o multime de posibilitati de distractie turistilor: plimbari cu caiacul, drumetii in pestera,...

Grand Bahama