Ghid turistic Paradise Island

Recomandat pentru: plimbari in aer liber, divertisment, natura, relaxare

Despre Paradise Island

Paradise Island este o insula mica aflata in Bahamas, in apropiere de Nassau. Este dominata de resortul Atlantis, care contribuie cu 11% anual la PIB-ul tarii. Insula este conectata de New Providence prin doua poduri, fiecare cu sens unic. Este necesar ca fiecare autoturism care trece podul sa plateasca o taxa in valoare de un dolar. Daca veti calatori cu propriul yacht puteti ancora la Hurricane Hole Marina, care are 90 de locuri disponibile pentru ambarcatiuni.

Pe insula, majoritatea oamenilor se deplaseaza cu taxiurile, care pot fi gasite tot timpul in preajma resorturilor. Avand in vedere ca insula are dimensiuni mici, va puteti deplasa pe ea si pe jos. Cei mai comozi pot alege sa inchirieze o masina de la unul din centrele de pe insula.

Cele mai frumoase zone de pe insula se concentreaza in interiorul resortului Atlantis si sunt accesibile doar celor care sunt cazati acolo sau celor care inchiriaza o camera pentru o zi, la pretul de 200 de dolari. Camera poate fi folosita de maximum patru persoane.

Puteti face o excursie subacvatica la presupusele ruine ale vechiului oras Atlantis, despre care se crede ca a existat acum multi ani in Bahamas si ca s-a scufundat. In zona exista si cateva lagune in care traiesc rechini, precum Predator Lagoon sau Mayan Temple Shark Lagoon.

Intr-o plimbare de 15 minute puteti ajunge de la resortul Atlantis la Gradinile Versailles. Aceste gradini superbe apartin Casino Royale, insa vizitatorilor le este permisa intrarea. Este locul perfect pentru un picnic sau pentru o sedinta foto.

O alta activitate pe care trebuie sa o incercati este interactiunea cu delfinii si leii de mare din Dolphin Bay. Puteti inota alaturi de delfini sau puteti sta pur si simplu pe plaja pentru a privi peisajul. In Paradise Island puteti practica o gramada de sporturi acvatice sau puteti merge la parcul acvatic din zona.

Pentru shopping va recomandam Marina Village, Crystal Court, Atlantis Logo si Pro Shop. De la aceste magazine puteti cumpara suveniruri, imbracaminte, echipamente sportive si multe altele.

Top obiective turistice Paradise Island

Laguna Atlantis din Paradise Island
Laguna Atlantis din Paradise Island

O vizita la Atlantis Waterscape ar putea desavarsi vacanta dumneavoastra din Paradise Island. Acest waterscape este considerat cel mai mare din lume, gazduind...

Cazino-ul Atlantis din Paradise Island
Cazino-ul Atlantis din Paradise Island

Dupa ce insulele din Bahamas au apartinut piratilor, incet – incet, au imbracat un aspect cosmopolit. Evident, astfel a aparut si viata de noapte,...

Paradise Island