Ghid turistic Bathsheba

Recomandat pentru: plaja, surfing, gradini, relaxare

Despre Bathsheba

Bathsheba este un mic oras aflat pe coasta estica din Barbados, unde vizitatorii vin pentru a isi incarca bateriile, pentru a face bai revigorante in ochiurile de apa si pentru a se simti din nou plini de viata.

Cea mai buna varianta pentru a ajunge in Bathsheba este sa inchiriati o masina si sa traversati insula catre partea estica, bucurandu-va de peisajele minunate. O alta posibilitate este sa plecati cu autobuzul din Bridgetown, insa nu este recomandata, deoarece acestea nu circula dupa un program regulat.

Bathsheba ofera peisaje care taie respiratia, cu plaje de nisip alb, care se intind de-a lungul coastei dramatice cu formatiuni de roca in care valurile Atlanticului se sparg in cascade de spuma. Va puteti petrece o zi intreaga in ochiurile de apa sculptate in recifurile de corali, care sunt la cativa metri distanta de malul apei. Adancimea apei este mica, asa ca puteti sta linistiti in ele ca intr-o piscina, savurand o bautura traditionala, in timp ce va lasati mangaiati de valurile care se sparg in jurul dumneavoastra.

Nu va recomandam sa va aventurati in larg pentru a inota, deoarece, in general, valurile sunt foarte puternice pentru inotatorii amatori. Acest lucru atrage foarte multi practicanti de surf si windsurf.

Asigurati-va ca aveti timp pentru a face o vizita in parcul Bathsheba, un loc grozav pentru picnic si pentru fotografiile de vacanta! Apoi puteti face o vizita la Gradinile Andromeda si la Biserica Anglicana Saint Joseph.

Bathsheba