Ghid turistic Hastings (BB)

Despre Hastings (BB)

Cine nu viseaza la o vacanta linistita, intr-o atmosfera tipic caraibiana? Sudul Barbadosului, mai precis Hastings, este destinatia ideala! Hastings face parte din districtul Christ Curch avand o superba plaja de nisip alb.

Orasul Hastings este un centru turistic important aflat in sudul insulei Barbados, la aproximativ 10 km de Aeroportul International Grantley Adams, fiind o destinatie de vacanta extrem de apreciata datorita plajelor, restaurantelor, barurilor si cluburilor de noapte; amatorii de curiozitati pot vizita aici un Muzeu al Automobilelor foarte interesant datorita vechimii unora dintre exponate.

Hastings este foarte aproape de capitala Insulei Barbados, Bridgetown, avand astfel un atu in plus datorita posibilitatii de a ajunge la restaurantele si magazinele de acolo. De-a lungul golfului au fost construite o multime de hoteluri luxoase.

Pasionatii de shopping au la dispozitie doua magazine: Hastings Plaza si Quayside Centre Shopping Plaza.

Hastings a devenit celebru datorita activitatii “Oistins Fish Fry”: in fiecare vineri seara, se gateste peste pe plaja, intr-o ambianta de carnaval! Veti putea asista astfel la festivalul anual “Fish Festival”, organzat in onoarea activitatii locale legate de peste!

Din Hastings aveti posibilitatea sa ajungeti la plaja Accra Beach mergand pe promenada de lemn care a fost recent inaugurata. Plaja Accra (Rockley) Beach este o plaja foarte frecventata, foarte animata, bogata in activitati, in restaurante si in baruri.

Un sejur la Hastings este ocazia ideala pentru voi de a profita de baruri, de magazine si de hoteluri, dar si de plajele magnifice de pe Coasta de Sud a Insulei Barbados! Trebuie neaparat sa faceti si un popas pe superba plaja Miami Beach din Hastings!

Plaja Miami Beach este o plaja aflata in partea de sud a satului de pescari Oistins. Aici, nisipul auriu al acestei plaje umbrite, magnifice se potriveste perfect cu apa de culoare turcoaz a Marii Caraibilor. O delectare pentru privirea voastra! Plaja Miami Beach este un loc extrem de popular, aici venind foarte multi localnici.

Ocean Park este un acvariu unde traiesc vietatile marine ale zonei. Hastings este, de asemenea, un oras celebru datorita atmosferei de relaxare care pluteste in aer. Ce poate fi mai placut decat relaxarea pe una din plajele sale minunate?

Puteti sa incercati sa practicati cateva sporturi nautice, cum ar fi jet skiing, kayaking, sau chiar si kite surfing. Puteti inota cu testoasele sau cu bancurile de pesti colorati! O experienta de neuitat!

Vizitati Graeme Hall Nature Sanctuary, aflat in apropiere! Aceasta este o padure de copaci mangrove.

Hastings este destinatia ideala pentru cei care doresc sa exploreze frumusetea Insulei Barbados, fara sa trebuiasca sa suporte aglomeratia. Este locul ideal pentru cei care doresc sa se odihneasca!

Hastings (BB)