Ghid turistic Saint James (BB)

Recomandat pentru: plaja, relaxare, restaurante

Despre Saint James (BB)

Situata pe Coasta de Est a Insulei Barbados, aceasta destinatie turistica va asteapta pentru a ii descoperi atractiile, in special orasul Holetown.

Saint James are o istorie mai speciala, in sensul ca aici a avut loc prima debarcare a englezilor care au sosit pe Insula Barbados. Descoperiti-i istoria captivanta si vizitati vestigiile culturii britanice la Holetown! Saint James este una din cele 11 parohii ale Insulei Barbados. Este situata pe partea cea mai orientala, fiind caracterizata de catre niste peisaje presarate de vai si acoperite cu plantatii de trestie de zahar. Litoralul sau prezinta niste particularitati extrem de variate. De la plaje cu nisip fin, la coastele mangaiate de mare, trecand prin micile golfulete salbatice si pustii, ramane doar sa alegeti locul unde va doriti sa va relaxati! Parohia Saint James a devenit unul din locurile de vacanta preferate de catre persoanele bogate si celebre.

In sejurul vostru la Saint James, trebuie neaparat sa luati parte si la Festivalul anual de la Holetown. Aici se comemoreaza instalarea colonistilor pe Insula Barbados! Un moment de neuitat!

In Saint James trebuie neparat sa profitati de cele mai frumoase plaje de pe Coasta de Est a Insulei! Datorita acestora, Insula Barbados a devenit atat de celebra!

Orasul Holetown este cel mai mare oras din parohie. Orasul este casa Universitatii Mc Gill si a institutului Bellairs Rsesearch Institute.

Trebuie neaparat sa vizitati si Biserica St. James Parish si uzina de trestie de zahar de la Portvale, una din singurele care inca mai functioneaza pe insula! Un muzeu a fost amenajat aici de catre Frank Hutton pentru marea placere a turistilor!

St. Parish Church, cea mai veche biserica de pe insula, a fost construita in anul 1628, la un an de la instalarea britanicilor pe insula.

Amatorii de golf nu lasati nici ei mai prejos la St. James. Cele 18 gauri de la Royal Westmore ii va incanta cu siguranta! Aici se desfasoara in fiecare an "Barbados Senior Open".

Supranumita mai intai "Coasta de aur", parohia Saint James, datorita popularitatii sale aflate in crestere si datorita numarului mare de proprietati ale unora dintre cei mai bogati oameni din lume, este cunoscuta drept "Coasta de Platina". Parohia va asteapta cu hotelurile sale de lux si cu numeroasele sale restaurante, centre comerciale, buticuri sau magazine duty free!

Saint James (BB)