Ghid turistic St Lawrence

Recomandat pentru: plaja, viata de noapte, restaurante

Despre St Lawrence

St. Lawrence este marginit de plaje minunate de nisip alb, fiind un oras renumit pentru viata de noapte intensa si pentru conditiile deosebite pentru scufundari si snorkeling dar si pentru centrele mestesugaresti de artizanat local. Kilometri de plaje cu nisip alb, palmieri si o mare turcoaz – ce iti poti dori mai mult? Este o localitate turistica situata in sudul insulei la 15 km distanta de orasul Bridgetown.

Clima din Barbados este una tropical-moderata, cu un sezon ploios care dureaza din luna iunie pana in noiembrie si un sezon uscat, din luna decembrie pana in luna mai. Datorita localizarii sale privilegiate, in estul Oceanului Atlantic, Barbados este deseori ocolit de cele mai grave efecte ale furtunilor tropicale din regiune si de uraganele din sezonul ploios. In Barbados, clima tinde sa ramana constanta cu temperaturi medii, care se invart in ianuarie in jurul valorii de 28 de grade Celsius.

Sunt recomandate hainele subtiri din bumbac, iar imbracamintea de plaja nu este permisa in oras. Majoritatea cartilor de credit sunt acceptate in magazine, restaurante si hoteluri.
Bacsisul oferit hamailor si portarilor este de 1$. In restaurante sau cluburi, localnicii prefera sa lase la discretia turistilor bacsisul.

Pentru Barbados nu este necesara obtinerea vizei pentru scurt sejur. Perioada de scurt sejur este de 21 zile, iar o eventuala viza se poate obtine in aeroportul din Barbados. Documentele necesare sunt pasaport valabil minim 6 luni, voucher de cazare si bilet de avion dus-intors.

Pentru a putea iesi din tara copii sub 18 ani trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor si sa aiba asupara lor acordul ambilor parinti legalizat la notar. In cazul in care este insotit doar de unul dintre parinti acesta trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Plaja Dover Beach ofera turistilor conditii excelente pentru inot si surfing. In apropiere, turistii pot admira o rezervatie de flamingo.

Distractie, placere si relaxare sunt cuvintele de ordine pentru un sejur la St. Lawrence! Turistii pentru care viata de noapte este un mod de viata trebuie neaparat sa viziteze St. Lawrence Gap. Acesta este un defileu cu baruri, discoteci, restaurante, baruri cu jazz, etc.

Pentru viata de noapte iti recomandam sa mergi in St. Lawrence Gap, unde se afla concentrate numeroase cluburi de noapte si petreceri in aer liber. La St. Lawrence Gap puteti face si shopping! Chattel House Shopping Village este locul de unde puteti cumpara suveniruri, cadouri si multe altele! Aceste magazine sunt replici ale vechilor case cu acareturi, fiind zugravite in culori pastelate.

La St. Lawrence Gap nu trebuie sa ratezi The Wistling Frog’s Party Nights, o petrecere pe strada cu karaoke si formatii live! Time Out si The Gap sunt locatiile preferate ale cantaretilor de Jazz! Regggae Lounge este un club de noapte in aer liber care va ofera posibilitatea de a va distra, de a dansa sub cerul liber, inconjurati de natura, de vegetatia tropicala!

St Lawrence