Cum se ajunge in Anvers

Calatoria cu avionul la Anvers

Companiile low cost nu efectueaza zboruri pe ruta Bucuresti – Anvers. Un zbor cu compania KLM dureaza 2 ore si 50 min, la care se adauga o escala la Amsterdam de 1h. De asemenea, Tarom si Air France au curse pe aceasta ruta dar preturile sunt destul de mari. Dar cel mai simplu este sa optati pentru un zbor Bucuresti – Bruxelles. Iar de la Bruxelles la Anvers sa luat un autobuz care are plecari programate la fiecare ora, pret 10 euro/pers. si care va duce pana in centrul orasului Anvers.

O alta vartianta este sa alegeti un zbor pe ruta Bucuresti - Amsterdam. De la Amsterdam la Anvers sa luati trenul, 25 euro/pers., calatoria dureaza 1 ora 50 minute.

Calatoria cu trenul la Anvers

Puteti ajunge la Anvers cu trenul, cam intr-o zi si jumatate, pe ruta : Bucuresti – Viena –Frankfurt – Koln- Bruxelles Midi – Anvers Central. Sistemul de transport feroviar in Belgia este foarte eficient.

Calatoria cu masina la Anvers

Un drum de  o zi si jumatate, 2165 km, pe ruta : Bucuresti – Szeged – Viena - Aachen – Anvers. Taxa de drum in Ungaria 5.69 euro/ 4 zile, Austria 7.90 euro/ vigneta minim 10 zile. In Germania nu se percep taxe de drum.