Informatii utile Anvers

Date generale


Moneda: Euro (EUR)
Limba oficiala: Franceza, Germana, Neerlandeza
Fus orar: GMT 01:00

Anvers este recunoscuta pentru


muzee
arhitectura
puncte de interes
cultura
situri religioase
atractii inedite

Cand este indicat sa vizitati orasul Anvers

Anvers este o destinatie turistica ideala, indiferent de anotimp. Vara ramane sezonul cel mai aglomerat in Anvers. Temperaturile sunt placute, iar evenimentele culturale sunt foarte multe, asa ca aveti de unde alege. Lunile mai putin aglomerate, cu oferte la preturi avantajoase pentru turisti, raman septembrie si noiembrie, dar si lunile de primavara (marte si aprilie). In general, lunile de iarna nu sunt nici ele foarte aglomerate din cauza temperaturilor scazute. Dar daca sunteti amatori de sporturi de iarna, aici e locul ideal unde sa va petreceti vacanta.

Temperaturi medii lunare in Anvers, Belgia

Cu ocazia Craciunului sunt organizate o serie intreaga de activitati menite sa le insufle turistilor atmosfera de sarbatoare. In acest sens, in luna decembrie se organizeaza Tragul de Craciun, pe care trebuie sa-l vizitati daca va plac dulcurile si ornamentele de sarbatoare.

Preturile in Anvers. Modalitati de plata

In general preturile sunt destul de mari, iar pentru cheltuieli minime aveti nevoie de cel putin 50 de euro/ zi, asta in conditiile in care va rezumati la un pranz gen fast –food. Plata cu cardul este acceptata peste tot, si nu veti intampina dificultati in a gasi ATM-uri.