Cum se ajunge in Bruges

Calatoria cu avionul la Bruges

Cu avionul ajungeti cel mai repede, in 2 ore si 50 min. Atat companiile low cost cat si companiile mari efectueaza zboruri directe, zilnic, pe aceasta ruta. In functie de cat sunteti dipusi sa cheltuiti, preturile la companiile low cost incep de la 177 euor/pers, Wizz air. La Tarom, biletul costa 317 euro. Aeroportul are propria linie de tren care face legatura cu centrul orasului. Aeroportul international din Bruxelles (cunoscut sub numele Zaventem Airport) este situat in nord estul capitalei Bruxelles, la aproximativ 120 km de centrul orasului Bruges, o distanta ce poate fi parcursa intr-o ora si jumatate, cu trenul.

Calatoria cu trenul la Bruges

Este o calatorie ce dureaza cam 33 de ore, cu trenul din Bucuresti Gara de Nord pe traseul: Bucuresti – Frankfurt – Koln - Bruxelles Midi – Bruges. Calatoria cu trenul in Bruges este cea mai buna alegere pentru turisti. Puteti ajunge, practic, in orice colt al tarii in cel mult o ora. Trenurile pleaca la fiecare 30 de minute, iar o calatorie Bruges – Bruxelles costa in jur de 12 euro.

Calatoria cu masina la Bruges

Aveti de parcurs ca 2400 km pe ruta Bucuresti – Turnu Severin – Lugoj- Szeged- Kecskemet – Gior – Brno – Rozvadov – Nurenberg – Aachen – Bruges. Vigneta in Ungaria valabila pe minim 4 zile costa 5.90 euro, iar in Germania nu exista taxa de drum.