Ghid turistic Butgenbach

Recomandat pentru: plimbari in aer liber, natura, alte atractii

Despre Butgenbach

Butgenbach din Belgia nu reprezinta doar un alt oras, ci unul deosebitprin faptul ca se afla in mijlocul tinuturilor muntoase ale Ardenilor. Asadar, locatia este una perfecta pentru impatimitii de munte, atat in ceea ce priveste activitatile sportive de vara, cat si in ceea ce le priveste pe cele de iarna.

Vara, Butgenbach ofera turistilor posibilitatea de a urca pe munte, de a face catarari sau de a urca cu bicicleta pe munte. Toate acestea reprezinta provocari si nu sunt adresate publicului larg, ci numai acelora care au foarte multa incredere in ei. Traseele sunt toate ghidate, asa ca nu va faceti griji, va veti putea ajuta de semnele indicatoare, pentru ca totul sa fie in regula. Iarna, puteti sa va bucurati de partii, daca stiti sa schiati. Puteti inchiria schiuri si costume daca nu aveti. De asemenea si cei mici se pot bucura de zapada sau de saniute. Veselia este in toi, in orice anotimp ati veni in Butgenbach. Fiind o zona destul de cunoscuta pentru activitatile legate de munte, aceasta locatie se bucura si de multe hoteluri si pensiuni in care va puteti caza pentru preturi modice.

Statiunea ofera multe locuri de parcare pentru turistii care aleg sa vina aici cu masina. Daca doriti sa aveti parte de ceva inedit, puteti sa luati cortul si sa stati in el, tocmai pentru a fi mai aproape de natura. Veti putea vedea de asemenea si Lacul Butgenbach care este unul foarte mare si langa care majoritatea turistilor fac fotografii.

Chiar daca nu va pasioneaza sporturile extreme, puteti face o plimbare prin padurile bogate din Butgenbach pentru cateva ore relaxante. Apoi va puteti indrepta catre buticurile din oras, de unde puteti achizitiona suveniruri pentru cei dragi de acasa. Peste tot veti gasi vederi pe care le puteti trimite foarte usor catre acasa!

Butgenbach