Ghid turistic Duinbergen

Despre Duinbergen

Fiecare oras este unic in felul sau, insa Duinbergen din Belgia va va surprinde prin vitalitate, tinerete, putere si multe zambete, caci oamenii de aici isi adora casa natala si nu numai: ei primesc turistii cu bratele deschise. Sa nu va fie mare mirarea daca vreunul din localnici se va oferi sa va arate imprejurimile! De precizat mai este si faptul ca Duinbergen este un oras care poate fi gasit in provincia Vlaanderen.

In primul rand, sa nu va faceti griji in privinta cazarii. Veti putea gasi unde sa stati indiferent de bugetul pe care l-ati alocat vacantei, chiar daca nu ati facut rezervare dinainte. Daca sunteti mai pretentiosi, puteti opta pentru un apartament cu vedere la mare, de unde veti avea parte de peisaje superbe. E bine sa stiti ca strazile principale sunt presarate cu multe magazine, in cazul in care sunteti pasionati de shopping.

Magazine de bijuterii, echipamente sportive, galerii de arta, toate se gasesc in centrul orasului. De altfel, in restaurantele care se afla foarte aproape de mare, puteti gusta din feluri de mancare preparate din peste proaspat, dar si din fructe de mare. Tocana de peste, creveti, impreuna cu crochete din creveti – acestea sunt simbolurile culinare ale orasului Dinbergen. E bine sa stiti si de festivalul de artificii: acesta atrage multi curiosi, dar si turisti care s-au obisnuit cu acest eveniment.

Incarcati bateriile de la aparat si petreceti-va cateva zile de neuitat in Duinbergen. Locul va va uimi atat prin plajele curate, cat si prin multitudinea de activitati pe care le puteti derula aici. Veti fi cu siguranta foarte multumiti!

Duinbergen