Informatii utile Namur

Date generale


Moneda: Euro (EUR)
Limba oficiala: Franceza, Germana, Neerlandeza
Fus orar: GMT 01:00

Namur este recunoscuta pentru


cultura
istorie
situri religioase
arhitectura
lacasuri de cult
puncte de interes

Daca sunteti interesat de aceasta zona si doriti sa ramaneti cateva zile aici, puteti sa va cazati la hoteluri cu preturi destul de accesibile.

Grand Hotel de Flandre 3 * este situat intr-o cladire caracteristica din centrul orasului, situat astfel in fata Garii Namur. Hotelul va ofera acces la internet gratuit. Camerele hotelului au o baie si diverse facilitati. In fiecare dimineata puteti servi un mic dejun tip bufet. Hotelul are o receptie cu program de 24 h si un bar confortabil, ce ofera un loc relaxant pentru o bautura si o conversatie. Micul dejun din fiecare dimineata este gratuit.

Hotelul Beauregard 3 * este plasat in cladirea cazinoului din Namur, avand vedere spre raul Meuse, oferind o combinatie de imprejurimi linistite si divertisment plin de viata. Camerele acestui hotel sunt dotate cu un mobilier modern. Restaurantul hotelului va poate oferi mancaruri traditionale belgiene, iar celebra bere belgiana completeaza meniul. Micul dejun il puteti servi in fiecare dimineata in sala ce tocmai a fost renovata.

Hampton’s Hotel Namur 3 * este amplasat intr-o zona linistita pe malul raului Meuse. Hotelu dispune de o piscina interioara si exterioara, un centru de wellness si o terasa spatioasa cu vedere spre rau. Acest hotel are camere moderne cu birou, TV prin cablu. Namur cu cetatea sa istorica se afla la 15 minute cu masina de hotel. Hotelul mai dispune si de o parcare gratuita. Cei care sunt cazati aici se vor bucura de cateva facilitati, mai exact pentru practicarea unor sporturi, precum tenisul de masa si biliardul. Centrul de wellness va ofera tratamente de relaxare, masaje si tratamente faciale.