Piete si zone centrale

Red Light District din Anvers

La fel ca majoritatea metropolelor excentrice, impresionantul oras Antwerp are propriu sau Red Light District. Daca sunteti in cautare de senzatii tari sau a unei experiente de neuitat, fara indoiala cartierul rosu este destinatia perfecta, fiind unul dintre cele mai mari cartiere de acest gen din Europa. Acest cartier iti pune la dispozitie peste 200 de femei experimentate ce te ademenesc din vitrinele...

Piata Centrala din Anvers

Grote Markt (Piata Centrala) este „inima” unui labirint de stradute inguste, inconjurat de casele corporatiilor, construite in stil flamand in secolele al XVI-lea si al XVII-lea. Acestea sunt inalte si poarta pe acoperisuri statuia ecvestra a Sf. Gheorghe sau cea a Sf. Matei.

Piata Centrala din Bruges

Grote Markt (Piata Centrala) este inima orasului, fiind marginita de case in stil flamand, foste sedii de corporatii. In centru se afla statuile lui Pieter de Coninck si Jean Breydel, eroii revolutiei din 1302. Piata centrala din Bruges mai pastreaza multe din dimensiunile sale originale, fiind flancata de frontonul cladirii breslelor. Provinciaal Hof, cladirea guvernului provinciei de pe latura estica,...

Piata Burg din Bruges

Aceasta piata intima si placuta este o creatie stralucitoare ce imbina armonios arhitectura istorica, sculptura si decoratiunile de aur. Ea era inima vechiului Bruges.

Strada Breidelstraat din Bruges

Breidelstraat este o straduta bizara ce leaga de oras principala piata a orasului Bruges, Grote Markt. Este plina de magazine ce vand suveniruri si dantele, care au dus la faima urbei in intreaga lume.

Cartierul Begijnhof din Bruges

Aceasta frumoasa enclava, care a gazduit o comunitate de béguines intre 1245 – 1928 contine ceva din spiritualitatea orasului Bruges. In jurul parcului, umbrite de copaci, se afla Begijnjuise, casele varuite in alb care dateaza din secolul al XVII-lea si al XVIII-lea ale femeilor béguines.