Ghid turistic Ruisbroek

Recomandat pentru: -

Despre Ruisbroek

O vacanta frumoasa inseamna a te simti bine si a face lucruri placute. Ruisbroek este una dintre destinatiile perfecte pentru o vacanta reusita. Satul este un resort foarte linistit si frumos, cu peisaje superbe. El se afla in Sint Pieters Leeuw, in provincia Brabant. Asezamantul se afla foarte aproape de capitala Belgiei, fiind totodata scaldat de apele raului Zenne.

Statia de tren din Ruisbroek are plecari catre Bruxelles si in sase minute sunteti acolo, in caz ca doriti intr-o zi sa vizitati capitala. Asadar, satul este perfect atat pentru turistii care doresc liniste, cat si pentru cei din capitala, carora le este foarte usor sa ajunga aici. Orasul a devenit foarte cunoscut in randul familiilor tinere care sunt foarte incantate de resort. Puteti sa faceti o plimbare cu bicicleta sau pe jos seara. E bine de stiut ca orasul are un sistem de transporturi foarte bine pus la punct. Veti putea gasi taxiuri, de exemplu, la orice ora din zi sau noapte. De asemenea, puteti face o plimbare pe mare intr-o dupa-amiaza frumoasa.

Va puteti rezerva o camera intr-unul din hotelurile din resort. Veti avea parte de servicii de cea mai buna calitate, deoarece personalul este foarte primitor si ospitalier. De asemenea, localnicii sunt si ei foarte incantati atunci cand au ocazia sa spuna legende din partea locului sau sa povesteasca istoria orasului Ruisbroek. Magia secolului al XVIII-lea poate sa va ofere privilegiul de a vedea constructii de o arhitectura impresionanta.

Asadar, nu veti avea ocazia sa va plictisiti in Ruibroek, pentru ca veti putea imbina foarte frumos vizitele la muzee cu activitatile recreative ori sportive. Cu siguranta veti avea parte de cateva zile de neuitat. De asemenea, puteti face calatorii in imprejurimi cu bicicleta, lucru care ar fi foarte sanatos si totodata veti avea ocazia sa explorati zona foarte bine si sa va bucurati de peisaje. Puteti inchiria o bicicleta chiar din Ruibroek, costul nefiind foarte mare.

Ruisbroek