Informatii utile Lamanai

Date generale


Moneda: Dolar din Belize (BZD)
Limba oficiala: Engleza
Fus orar: GMT -06:00

Cand este indicat sa vizitati orasul Lamanai

Clima nu constituie un impediment in vizitarea orasului, de aceea puteti oricand sa va lansati in aceasta aventura de neuitat. Aproape nelocuit, spatiul nu beneficiaza de manifestari culturale majore, care sa starneasca un larg interes. In schimb, doritorii de aventuri si putina adrenalina sunt bineveniti pe tot parcursul anului.

Temperaturi medii lunare in Lamanai, Belize

Puteti vizita ruinele vechiului oras, templele situate la cativa kilometri departare, sau sa organizati mici excursii in satele invecinate.

Ce sa luati in bagaj

Cuvantul de ordine este “lejer”; clima subtropicala, calda si umeda va face in asa fel incat bagajul dumneavoastra sa contina haine usoare si comode, dar si cateva articole care sa va protejeze impotriva ploii.

Transportul in Lamanai

In Lamanai nu exista transport local, doar cateva taxiuri sau barci care va stau la dispozitie, oferite de localnici.

Posibilitati de cazare in Lamanai

La un sfert de mila distanta de runele Lamanai este satul Bisericii Indiene, o asezare care are in jur de 250 de suflete. Aici puteti gasi gazduire peste noapte, locul fiind un obiectiv turistic in sine. Aici veti beneficia de serviciile oferite a doua hoteluri: Gonzalez Guest Room si Blanca Esquievel. Conditiile nu sunt extraordinare, insa pentru 20-25 de dolari, puteti innopta intr-un loc sigur si curat. De asemenea, cele doua hoteluri sunt si locuri de luat masa sau de a bea ceva, fiind unicele din zona.

Shopping in Lamanai

In zona exista doar trei mici magazine de unde puteti cumpara produse si suveniruri.

Viza turistica pentru Lamanai

Contactati autoritatile diplomatice ale statului Belize, singura autoritate in masura sa va ofere informatii corecte si precise.

Lamanai