Ghid turistic Placencia

Recomandat pentru: plaja, snorkeling, pescuit, laguna, observarea balenelor, relaxare

Despre Placencia

Placencia este un oras mic situat in Stann Creek din Belize. Placencia este in esenta impartit in doua parti: partea de la sud de aeroport si partea de la la nord de aeroport.

Daca vreti sa va bucurati de unele dintre plajele de top din Belize si va intreabati unde sa le gaseasca, Placencia este cel mai bun loc din care puteti incepe. Placencia este, fara indoiala, destinatia de top plaja de top pentru plajele sale.

Placencia este situat in partea de sud a coastei Belize Caraibe, aproximativ la 150 de mile sud de Belize City. Puteti ajunge aici cu avionul, autobuzul sau o masina inchiriata din Belize City - fiecare dintre aceste optiuni de transport fiind destul de usor de aranjat.

Vacanta la Placencia va ofera unele dintre cele mai bune optiuni pe care Belize le are. Mixul de Maya si culturile Garifuna fac acest oras unic, bogat intr-un sens cultural, in timp ce plajele sale sunt un adevarat loc in care veti dori sa reveniti cu placere. Veti putea pescui, face scuba diving si navigatie.

Plajele cu nisip fin se intind pe aproximativ 16 mile, astfel incat puteti fi sigur ca veti gasi un loc frumos in care sa va simtiti minunat. In jur exista padurile tropicale, rauri si jungla care ii atrage pe cei care iubesc aventura In oras exista o multime de ghizi care va pot ajuta sa apreciati flora si fauna locala. Bazinul Wildlife Sanctuary merita cu siguranta o vizita. Puteti vizita, de asemenea, ruinele Maya in apropiere de Placencia Belize, care vor adauga cu siguranta un plus de profunzime calatoriei.

Unul dintre cele mai populare lucruri de facut intr-o vacanta la Placencia este sa mergeti intr-o excursie de-a lungul Raului Monkey. Acest traseu permite oaspetilor sa vada maimute urlatoare, iguana verde, boa si crocodili. O alta idee este sa vizitati Placencia in iunie, pentru a participa la Placencia Lobsterfest. Este fara indoiala unul dintre primele evenimente din Belize dedicate pescarilor.

Placencia ofera calatorilor o mare varietate de cazare, mai ieftin in jurul orasului. La nord de oras, plajele au oportunitati de cazare, dar foarte scumpe. Vilele din Placencia sunt ideale pentru cei vor sa se bucure de confort si flexibilitate.

Asadar, vacanta in Placencia nu poate fi monotona, va va ramane in memorie si va va face sa va doriti sa retraiti aceasta experienta.

Placencia