Ghid turistic San Ignacio

Recomandat pentru: pestera, calarie, tiroliana, situri arheologice, natura

Despre San Ignacio

San Ignacio este un oras mic in regiunea Cayo, Belize. Orasul este situat pe raul Macal, si face o baza buna si la preturi accesibile pentru explorarea regiunilor uimitoare din jur, oferind o multime de excursii de o zi. Este, de asemenea, un important oras de tranzit, in drum spre sau din Guatemala.

San Ignacio este cunoscut pentru o multitudine de ruine, pesteri si rauri. Podul Hawksworth din San Ignacio a fost construit in 1949 si este singurul pod suspendat din Belize. Ce pot face turistii in acest oras? Impresionantele ruine Maya, traseele montane impadurite, pesterile si gradini frumoase sunt doar o parte din ceea ce orasul ofera. Xunantunich, Caracol si El Pilar sunt cateva dintre cele mai importante site-uri pe care ruinele Maya le ofera. Inainte sau dupa ce ati vizitat cateva ruine maya, ati putea decide mergeti pentru caiac pe raurile Macal si Mopan. Va puteti bucura si de inot in rauri.

Daca va place echitatia, exista cateva trasee ce pot fi savurate, iar observatorii de pasari se vor delecta cu atractii aviare si sunetele lor. Peste 600 de specii de pasari petrec o parte a anului in Belize.

Explorarea zonei cu pesteri este o alta activitate favorita in San Ignacio. Maya au folosit pesterile cel mai probabil in scopuri religioase, si multe dintre aceste pesteri prezinta dovezi ale activitatii lor din trecut.

Puteti gasi o multime de operatori de turism in San Ignacio, si multe dintre hotelurile din oras au birouri de turism proprii, pentru a va ajuta sa aranjati orice activitate.

Orasele San Ignacio Cayo si Santa Elena sunt a doua cea mai mare zona urbana din Belize, si sunt hub-ul Cayo. Frontiera cu Guatemala nu este departe. Multe persoane care vin in Belize din Guatemala se opresc in San Ignacio, desi viata de noapte este un pic mai atenuata decat s-ar putea astepta. Acest fapt nu presupune ca nu puteti gasi un bar in care sa va simtiti bine. San Ignacio Resort are e o reputatie buna in oras, iar barul si cazinoul pe care le include, va pot asigura ca puteti petrece o noapte distrandu-va.

San Ignacio