Ghid turistic San Pedro (BZ)

Recomandat pentru: snorkeling, scufundari, relaxare

Despre San Pedro (BZ)

San Pedro este un oras situat in partea de sud a insulei Ambergris Caye in Belize, America Centrala. Candva un sat de pescari a fost numit oras in 1848.

Turismul este numarul unu in industria orasului care a fost candva un sat de pescuit. Acum, pescuitul se practica in continuare, dar turismul l-a depasit cu mult ca factor care contribuie la economia locala. In oras nu veti vedea nicio cladire mai mare decat un palmier inalt, sau de trei etaje.

Oferind o atmosfera relaxata in care bicicletele si mersul pe jos sunt principalul mijloc de transport, San Pedro este un loc ideal pentru o vacanta linistita.

Scuba diving este una dintre activitatile pe care le puteti practica in acest oras. Claritatea apei din aceasta zona, creaza cadrul perfect pentru scufundari excelente; este nevoie de doar 10-20 de minute cu barca de la San Pedro pentru a ajunge la unele dintre cele mai bune locuri de scufundari. Puteti incerca sa practicati si snorkeling. In vacanta de la San Pedro, puteti practica si pescuit sportiv. Alte lucruri amuzante de facut aici includ parasailing si windsurfing. Orice ati alege sa faceti in San Pedro, veti fi cu adevarat incantat de rezultate.

De la ambele aeroporturi internationale si municipale din Belize City puteti ajunge in San Pedro cu unul dintre zborurile zilnice. Serviciul de feribot este de asemenea disponibil.

Atmosfera calda atmosfera si prietenoasa din San Pedro va va asigura o vacanta perfecta!

San Pedro (BZ)