Ghid turistic Bonaire

Despre Bonaire

Bonaire este o insula situata la 48 km de Curacao, 80 km nord de Venezuela si 129 km est de Aruba. Insula ocupa 39 km in lungime. Cea mai mare altitudine este Brandaris Hill, 240 metri. De-a lungul ultimelor cateva decenii, Bonaire a fost clasata in mod constant ca una dintre cele mai bune locatii pentru snorkeling si scuba diving din Insulele Caraibe.

Pe insula veti putea practica o multime de activitati. Vanturile creeaza conditii ideale pentru practicarea de windsurfing si kitesurfing, iar peisajul semi-desertic gazduieste un sortiment bizar de animale salbatice. Iguanele pot fi vazute deasupra formatiunilor de roca desertica din parcul Washington Slagbaai, iar pasarile flamingo va vor incanta privirea. Copacii cu forme de sculpturi suprarealiste si cactusii sunt, de asemenea, imagini placute privitorului.

In ceea ce priveste cazarea, veti avea posibilitatea de a alege intre mai multe tipuri, intre eco-cabane spre exemplu, si statiuni situate pe malul oceanului. De asemenea, gurmanzii vor putea opta pentru diferite optiuni de luat masa.

Pentru a vizita Bonaire, cautati un zbor catre Aeroportul International Flamingo, deservit de numeroase companii interne si internationale.

Bonaire