Ghid turistic Florianopolis

Recomandat pentru: plaja, surfing, pescuit, istorie, kitesurfing, natura

Despre Florianopolis

Orasul Florianopolis este capitala statului brazilian Santa Catarina. O jumatate din oras se afla pe continentul Braziliei, in timp ce cealalta jumatate se afla pe Insula Santa Catarina. Aici veti putea admira si unele din cele mai frumoase plaje din Brazilia.

Florianopolis este format dintr-o insula oceanica de 43650 kilomteri patrati si o mica peninsula. Orasul se afla in partea de sud a continentului. Trei poduri leaga insula de continent.

Orasul Florianopolis este celebru datorita multitudinii de plaje cu nisip alb si posibilitattilor excelente pentru practicarea surfului. Acest oras insular poseda si un trecut istoric puternic, pus in valoare de prezenta unor edificii coloniale. Cascade frumoase, lagune, posibilitati pentru shopping si o viata nocturna activa – iata alte atractii care va asteapta aici.

Orasul Florianopolis a devenit recent una din cele mai apreciate si populare destinatii din Brazilia pentru persoanele care sunt in cautare de plaje superbe, peisaje frumoase, o cultura interesanta si oameni simpatici. Locul a cunoscut si un adevarat boom datorita oamenilor care sunt in cautarea unei mai buni calitati a vietii, departe de agitatia din marile orase.

Statiunile balneare din sud, cum ar fi Jurere, Daniela, Canasvieiras, Brava si Ingleses sunt foarte ocupate pe perioada verii. Plajele din est, precum Joaquina, Mole si Mocambique, sunt printre cele mai bune plaje pentru practicarea surfului si sunt foarte populare in randul tinerilor. Plajele din directia sud cuprind plajele Campeche, Armacao si Morro das Pedras care sunt extrem de frumoase.

Lagoa da Conceicao este o celebra atractie naturala si cel mai important obiectiv din oras si de pe insula. Este locul ideal pentru practicarea windsurfului. Peri Lagoon este putin mai silentios, dar este pe de alta parte, locul ideal pentru plimbari.

Orasul Florianopolis este un oras modern, cu mari centre comerciale, lanturi si restaurante de inalta clasa, si numeroase baruri si cluburi glamour. Reteaua rutiera care deserveste orasul este foarte buna.

Florianopolis este un oras care prezinta un amestec interesant intre frumusete naturala si cultura interesanta, plaje superbe cu nisip alb, lagune, insulite si cascade. Si nu numai! Cladiri istorice, teatre si delicioasa bucatarie sunt cele care va vor seduce.

Florianopolis