Informatii utile Burgas

Date generale


Moneda: Leva (pl.
Limba oficiala: Bulgara
Fus orar: GMT 02:00

Burgas este recunoscuta pentru


cultura
plimbari in aer liber
istorie
muzee
arheologie
atractii inedite

Cand este indicat sa vizitati orasul Burgas

In ceea ce priveste climatul orasului Burgas, acesta este umed subtropical cu influente maritime si continentale.

Temperaturi medii lunare in Burgas, Bulgaria

Daca sunteti amatori de festivaluri, trebuie sa stiti ca din luna iulie incepe Festivalul Cantecului Marii din Burgas si tine pana in luna august. Festivalul International de Folclor din Burgas are loc la sfarsitul lunii august.

Posibilitati de cazare in Burgas

Cele mai bune hoteluri in Burgas sunt:
Primoretz Grand Hotel and SPA 5* este amplasat in palatul istoric din centrul orasului Burgas. Acest hotel pastreaza interiorul intr-un stil original si ofera o piscina cu o cada de hidromasaj si o gama de tratamente spa, un balcon si o zona de relaxare. Cat despre restaurantul hotelului, acesta serveste preparate locale proaspete si diverse specialitati continentale. Hotelul are si un centru spa care va ofera dusuri tropicale, cazi Niagara si bai cu namol.
Yassen Holiday Village 3* este amplasat la 70 m de coasta si la 5 minute de mers pe jos din centrul statiunii Sunny Beach. Acesta va ofera o parcare pazita si o piscina. Toate apartamentele au aer conditionat si balcon. Hotelul mai are un restaurant care serveste preparate gustoase din bucataria bulgara si internationala.
Diamond Hotel 4* este amplasat la 50 m de plaja din Sveti Vlas. Hotelul va ofera apartamente confortabile si suficient de spatioase cu unul sau doua dormitoare. Toate apartamentele au aer conditionat si terase frumoase cu vedere la una dintre cele doua piscine. Hotelul va mai ofera spre relaxare si un bar cu pian, un supermaket, un coafor, un salon de cosmetica si un centru fitness. Pe plaja care se gaseste foarte aproape, aveti 8 restaurante diferite, doua baruri de noapte si minunate vederi panoramice la mare.
Marina Cape Vacation Complex 4* este amplasat intre Aheloy si Ravda. Acest complex de vacanta ofera un port de agrement propriu, un serviciu de inchirieri de barci si un centru spa. Facilitatile camerelor includ aer conditionat si TV prin cablu, si cate o bucatarie bine utilata.