Ghid turistic Chepelare

Recomandat pentru: atractii inedite, cultura, muzee

Despre Chepelare

Chepelare este un oras si o statiune de ski din sudul Bulgariei. Statiunea Chepelare face parte din Regiunea Smolian si este amplasata in partea centrala a Rodopilor, mai exact pe malurile raului Chepelare. Aceasta este o statiune de iarna destul de cunoscuta, cu una din cele mai lungi partii de ski din Europa de Sud-Est, fiind situata langa Pamporovo, una dintre cele mai mari statiuni din Bulgaria.

Chepelare poate fi una din destinatiile preferate pentru multi turisti. Pe perioada verii, turistii se pot bucura de calarie si de alte activitati in natura. Iarna este anotimpul perfect pentru turistii pasionati de ski sau de snowboard.

In timpul iernii statiunea este destul de ocupata si va recomandam sa va rezevati facilitatile de cazare in Chepelare cu mult timp inainte. Majoritatea hotelurilor au un restaurant unde puteti comanda un mic dejun sau cina in fiecare zi.

Top obiective turistice Chepelare

Muzeul de Speologie si Forme Carstice din Chepelare
Muzeul de Speologie si Forme Carstice din Chepelare

Cei veniti la ski in frumosul oras Chepelare, din Bulgaria, pot vizita si un alt tip de atractie turistica, ce e menita sa hraneasca mintea pasionatilor...