Informatii utile Nisipurile De Aur

Date generale


Moneda: Leva (pl.
Limba oficiala: Bulgara
Fus orar: GMT 02:00

Nisipurile De Aur este recunoscuta pentru


manastiri
puncte de interes
situri religioase
plaja

Cand este indicat sa vizitati statiunea Nisipurile de Aur

In ceea ce priveste clima, statiunea este caracterizata de un climat bland, temperat continental. In perioada iernii temperaturile variaza intre 8° C – 17° C si sunt aproape aceleasi cu cele ale statiunilor din zona Marii Mediterane. Pe perioada verii, temperatura medie este in aer este de 27° С, in apa marii 24° С. Vara este lunga si calda, din mai pana in octombrie, fiind anotimpul ideal pentru plaja, si nu au loc schimbari drastice de temperatura.

Temperaturi medii lunare in Nisipurile de Aur, Bulgaria

Posibilitati de cazare in statiunea Nisipurile de Aur

Hotelurile acestei statiuni sunt in proportie de 95 % nou construite si renovate in ultimii 3 ani, mai exact la standarde inalte si oferind turistilor de toate nationalitatile servicii excelente. Majoritatea hotelurilor oferacazare in regim all-inclusive sau ultra all-inclusive la hoteluri de 2* - 5*. Hotelurile de aici va ofera servicii similare celor din marile statiuni litorale din lume.

Dintre hotelurile din statiunea Nisipurile de Aur, va recomandam:
Imperial Hotel 5* este amplasat intr-o zona linistita, chiar langa malul marii. Acesta ofera camere cu vedere la mare, o zona de spa cu piscina si gradina de iarna. De asemenea, la acest hotel mai aveti o piscina interioara cu apa minerala si o baie de aburi si cada cu hidromasaj.
Riviera Beach Hotel 5* este situat in apropierea statiunii Nisipurile de Aur, la o distanta de 17 km de orasul Varna. Hotelul se gaseste intr-o locatie impadurita si pitoreasca, cu vedere spre plaja.
Grifid Vistamar 3* este situat in Nisipurile de Aur, la 5 m de plaja cu nisip. Camerele au aer conditionat, balcoane, TV prin satelit si bai spatioase.
Hotelul PrimaSol Sunrise 4* se gaseste la doar 300 m de plaja si de centrul din statiunea Nisipurile de Aur. Camerele hotelului sunt recent renovate si au vedere la mare. Exista 3 piscine in aer liber, un jacuzzi si o piscina interioara. Exista si o echipa de animatori care organizeaza diverse activitati pentru adulti, precum si pentru copii, cum ar fi: jocuri sportive, concursuri sau dans.
Kristal Hotel 4* este un complex hotelier all inclusive, amplasat intr-o zona linistita din Nisipurile de Aur, la doar 450 m de plaja. Turistii se pot delecta cu privelistea incantatoare oferita de parcul verde, cu gradinile sale de flori, dar si cu aerul proaspat de mare. Hotelul are 6 etaje, un hol spatios, o receptie deschisa non-stop, o sala de internet, o masa de biliard, un restaurant principal, un bistrou si o piscina interioara.
Marina Grand Beach 5* este amplasat intr-o zona frumoasa inverzita, in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur. Majoritatea camerelor au vedere spre mare. Hotelul mai dispune de piscine interioare, de piscine in aer liber, precum si o piscina pentru copii.

Nisipurile De Aur