Ghid turistic Riviera Holiday

Despre Riviera Holiday

Riviera Holiday este una dintre cele mai apreciate statiuni bulgaresti de catre turisti. Anual, mii de vizitatori din toate colturile lumii isi petrec aici concediile, revenind intotdeauna, pentru frumusetea locului si diversitatea conditiilor de cazare oferite aici.

Succesul Rivierei Holiday consta intr-o combinatie de clima, propice unor vacante foarte reusite, a naturii foarte generoase din zona si a unor investitii foarte mari din partea unor oameni de afaceri straini. La toate acestea se adauga apropierea statiunii de zona de granita a Bulgariei si preturi adecvate tuturor buzunarelor.

Riviera Holiday ofera turistului multe posibilitati de petrecere a timpului liber, aici fiind 5 hoteluri de categorii diferite, peste 10 restaurante si mici fast-food-uri, 2 centre sportive acoperite, 2 pentru sporturi in aer liber, 3 terenuri de sport, 2 centre spa si unul pentru diferite alte terapii si tratamente, 13 sali de conferinta si multe alte astfel de locatii, menite sa ademeneasca si sa distreze turistii ce vin aici de peste 50 de ani. Cu siguranta, acest complex, construit in stil mediteranean, nu poate ridica prea multe nemultumiri, reusind sa fie pe placul oricarui turist sosit aici pentru a-si petrece vacanta.

Istoria bogata a locului a contribuit la popularitatea sa printre turistii straini. Inainte, Riviera Holiday era una dintre locuintele prezidentiale ale Bulgariei. Incepand din anul 1989, aici era locul in care isi petreceau vacanta cei din guvernul bulgar si invitatii lor. Aici s-au luat nenumarate decizii istorice si strategice, astfel incat camerele statiunii bulgaresti Riviera Holiday sunt pline de istorie. Insusi Congresul European de Afaceri si-a organizat aici 7 intalniri, pana in anul 2004. In 2011, in salile Rivierei s-a gazduit Sesiunea de Primavara a Parlamentului NATO.

Folosind statiunea Riviera Holiday ca punct de plecare, puteti vizita si alte atractii din zona Marii Negre, dar si pe cele din frumosul si linistit oras de granita Varna, ce se afla la o distanta foarte mica de aceasta. Puteti ajunge, de aici, la frumosul Castel Balcic al Reginei Maria, la Capul Kaliakra, unde va recomandam sa urmariti unul dintre urmatoarele apusuri de soare si unde puteti vedea mai multe specii de delfini, vestigiile orasului antic Nessebar, unde veti putea admira frumoase constructii romane, multe dintre ele pastrate intr-o conditie foarte buna.

Fie ca alegeti Riviera Holiday ca punct terminus al concediului vostru sau ca va cazati pe litoralul bulgaresc, intr-una din statiunile mai populare, aveti garantat serviciile hoteliere renumite ale Bulgariei, la preturi ce concureaza cu succes cu cele gasite pe litoralul romanesc.

Riviera Holiday