Cum se ajunge in Sofia

Calatoria cu avionul la Sofia

Aeroportul din Sofia este situat la 10 km est de Sofia. Acesta este cel mai aglomerat aeroport din Bulgaria si este principalul aeroport care serveste capitala, Sofia. Compania de Transport Public Sofia (SKGT) opereaza cu doua autobuze care deservesc aeroportul din Sofia. Autobuzele opereaza de la 5 la 23, cu servicii regulate in timpul zilei. Mai multe dintre hotelurile mai mari ofera autobuze de transfer la sau de la aeroport. Puteti, de asemenea, sa inchiriati un taxi sau sa va imbarcati intr-un taxi pentru a ajunge in oras.

In oras exista banci, bancomate si birouri de schimb valutar in ambele terminale. Aeroportul din Sofia ofera, de asemenea, acces gratuit la internet wireless. Veti gasi cafenele care servesc o gama larga de bauturi, mese usoare si gustari. Exista mai multe magazine pe aeroportul din Sofia, inclusiv un magazin duty-free (pentru calatorii care parasesc UE). In plus, exista un magazin care vinde vinuri bulgaresti si bauturi alcoolice, precum si o serie de magazine de suveniruri si cadouri.

Companiile de inchirieri auto de la Aeroportul din Sofia includ Choice, Europcar, Sixt si Thrifty. Birourile pentru acesti operatori sunt situate in Terminalul 1.

Calatoria cu masina la Sofia

Recomandam ruta: Bucuresti - Ruse - Kulata - Larissa – Sofia, traseul avand aproximativ 909.5 km.