Ghid turistic Sunny Day

Despre Sunny Day

Combinatia perfecta dintre briza marii si prospetimea padurii se gaseste de-a lungul unui parc natural situat in apropierea tarmului unui golf linistit cu plaje minunate acoperite de nisip fin si cu 2 izvoare minerale. Aceasta oaza de liniste este situata la 10 km de „capitala marii” – Varna si la doar 16 km de Aeroportul Varna si este cunoscuta ca si <>statiunea Sunny Day.

Apropierea de statiunea Sf. Constatin si Elena reprezinta un punct forte pentru Sunny Day, avand totodata si o retea de transport bine dezvoltata ce asigura legatura cu orasul Varna, dar si cu alte complexe turistice.

Temperatura medie a aerului in timpul verii ajunge la 26° C, in timp ce, cea a apei nu depaseste 24° C.

Plaja statiunii se intinde de-a lungul unui km si are 60 de m lungime, Sunny Day fiind recompensat 3 ani la rand (anii 1996-1998) cu Steagul Albastru. In anul 1997 a primit din partea Spaniei, premiul pentru cea mai buna industrie turistica, hoteliera si de catering din lume – „International Award for Tourist, Hotel and Catering Industry”, pentru ca un an mai tarziu sa primeasca din partea New York-ului distinctia „Golden America Award for Quality”.

Unitatile de cazare din Sunny Day ofera turistilor 1.254 de locuri in patru hoteluri de 2 si 4 stele: Hotel Palace****, Hotel Marina****, Hotel Mirage*** si Hotel Veronica** , trei dintre aceste hoteluri functionand dupa sistemul all-inclusive. Hotelurile Palace si Marina beneficiaza de centre de tratament moderne, cu piscine interne si exterioare, cu personal calificat menit sa asigure bunastarea turistilor prin realizarea a peste 100 de tratamente medicale: aromaterapie, tratament cu namol adus de la lacul Varna, reflexo-terapia, terapia cu laser, fitness, solar, bai, sauna etc.

Statiunea ofera conditii excelente si pentru desfasurarea conferintelor, seminariilor, a congreselor, a intalnirilor de afaceri, a receptiilor si cocktail-urilor, aceste activitati fiind gazduite de sase sali capabile sa primeasca intre 20 – 230 de persoane.

Pe langa aceste structuri de primire, statiunea Sunny Day include si 5 restaurante in aria sa, restaurante cu specific traditional bulgaresc si european, dar si foarte multe cafenele si discoteci. Sunny Day reprezinta locul perfect a unui concediu de lux pentru acei turisti care cauta relaxare, liniste, detasarea de viata cotidiana si de galagia oraselor mari!

Sunny Day