Informatii utile Varna

Date generale


Moneda: Leva (pl.
Limba oficiala: Bulgara
Fus orar: GMT 02:00

Varna este recunoscuta pentru


istorie
muzee
puncte de interes
situri religioase
cultura
divertisment

Posibilitati de cazare in Varna

Varna ofera numeroase posibilitati de cazare. Dintre acestea, recomandarile noastre sunt:
Graffit Gallery Design Hotel 5* este un hotel modern, situat in centrul orasului Varna, la o distanta de 400 m de coasta Marii Negre. Hotelul are camere elegante alaturi de un mobilier modern. La cativa pasi se afla si obiectivele turistice din Varna, precum Muzeul de Arheologic, Baile Romane si Catedrala.
Grand Hotel Dimyat 5* este amplasat in inima orasului Varna, oferind turistilor camere spatioase si luminoase, cu un room service disponibil non-stop. Hotelul dispune si de un restaurant care va serveste oricand specialitati locale si internationale.
Hotelul Grand Hotel London 5* are o istorie bogata si un design unic, inca de la inceputul secolului al XX-lea, bucurandu-se de o locatie perfecta, fiind amplasat in inima orasului. A fost renovat in mare parte, aducand din trecut traditiile celor mai clasice hoteluri. Dispune de camere confortabile si elegant decorate.
Best Western Park Hotel 3* este amplasat la 500 m de plaja orasului Varna, oferind vedere catre parcul Gradina Marina. Restaurantul serveste mancaruri din bucataria italiana, bulgara si internationala. Terasa de pe acoperis va poate oferi cateva momente de relaxare, admirand privelisti asupra golfului, parcului si orasului.