Informatii utile Veliko Tarnovo

Date generale


Moneda: Leva (pl.
Limba oficiala: Bulgara
Fus orar: GMT 02:00

Veliko Tarnovo este recunoscuta pentru


arhitectura
cladiri istorice
cultura
istorie
situri religioase
lacasuri de cult

Posibilitati de cazare in Veliko Tarnovo

Veliko Tarnovo ofera numeroase posibilitati de cazare. Dintre acestea, recomandarile noastre sunt:
Yantra Grand Hotel 4* este amplasat in Veliko Tarnovo, oferind o priveliste minunata catre Cetatea Taveret si catre asezarea istorica Arbanasi. Hotelul ofera parcare privata gratuita. Informatii despre excursii culturale si monumente istorice puteti gasi la receptia hotelului.
Interhotel Veliko Tarnovo 4* este situat in centrul orasului, cu camere moderne, o piscina interiora mare si o zona spa. Turistii mai au la dispozitie un teren de tenis si un centru de fitness. Fiecare camera dispune de baie privata, balcon, acces gratuit la internet. Hotelul are trei restaurante si un bar, unde turistii pot servi diferite mancaruri regionale si internationale. Hotelul mai dispune si de o gradina luxoasa, cu loc de joaca special pentru copiii.
Family Hotel Silvestar 3* este situat intr-o zona destul de linistita, gasindu-se la numai 100 m de Cetatea Tarevet. Toate camerele dispun de balcon cu priveliste spre Dealul Verde Sveta Gora si spre Cetatea Medievala Tarevet.
Hotelul Concorde 3* este amplasat in partea centrala a orasului, pe o strada linistita, la doar 5 minute de mers pe jos pana in centrul orasului si pana la toate celelalte obiective turistice. De la ultimul etaj aveti o priveliste minunata a Dealului Sveta Gora si siturile arhitecturale din Arbanasi. Cladirea se gaseste la lista monumentelor culturale din oras iar interiorul hotelului este realizat in stilul rafinat francez si cel italian clasic.

Veliko Tarnovo