Ghid turistic Niagara Falls (CA)

Recomandat pentru: shopping, peisaje, alte atractii

Despre Niagara Falls (CA)

Niagara Falls este numele colectiv pentru trei cascade care se intind la frontiera internationala dintre provincia canadiana Ontario si statul nord american New York din SUA. ascada americana (American Falls) si Cascada valul miresii (Bridal Veil Falls) pe teritoriul Statelor Unite si Cascada potcoava (Horseshoe Falls) pe teritoriul Canadei.

Horseshoe Falls, de asemenea, cunoscuta sub numele de Canada Falls, face parte din Niagara Falls, pe raul Niagara. Aproximativ 90% din raul Niagara curge peste Horseshoe Falls. O mare parte din Horseshoe Falls este situata in Ontario.

Parcul Regina Victoria este parcul principal situat in vecinatatea Cascadei, aici se poate ajunge prin intermediul Podului Curcubeu. Partea canadiana a Niagara Falls este mult mai eleganta si mai comerciala in comparatie cu cea americana.

Parcul Regina Victoria este frumos amenajat. La inceputul lunii aprilie parcul renaste, narcisele galbene infloresc si ii dau o imagine unica. Oriunde veti privi veti vedea florile viu colorate. Aici veti putea vizita si zona turistica Clifton Hill; aici exista nenumarate magazine, muzee, hoteluri, moteluri, restaurante, si multe altele.

Din fericire pentru calatorul pe un buget mic, atractiile de la Niagara Falls sunt destul de accesibile. Journey Behind the Falls va duce in spatele cascadei printr-un tunel de acces care ajunge la 150 de metri in roca. Exista lift si platforma de acces la puntea superioara si puteti ajunge la puntile inferioare, daca doriti sa vedeti mai mult. Journey Behind the Falls este deschis pe tot parcursul anului. De fapt, unii spun ca imaginile de iarna si vederile de toamna sunt uimitoare.

Cei care calatoresc cu copiii ar putea lua in considerare Great Wolf Lodge care ofera cazare confortabila si o multime de atractii: piscina, numeroase instalatii pe apa si multe altele.
Vremea de iarna in Niagara Falls tinde sa dureze din noiembrie pana in martie. Temperaturile sunt aproape intotdeauna sub punctul de inghet, minimele fiind de -18 grade C, iar maximele ajungand foarte rar la aproximativ 4 grade C. Totusi, daca sunteti pregatit cu o multime de haine pe care sa le purtati in straturi, esarfa si manusi, veti face fata acestei experiente unice.

In Niagara Falls Ontario, se pune mare accent pe distractiile in familie! Cu zeci de atractii remarcabile, nenumarate evenimente distractive si sute de activitati pline de imaginatie, care face apel la copiii de toate varstele, o familie se poate simti minunat aici.

Niagara Falls (CA)