Transport Quebec

Infrastructura orasului este deosebit de dezvoltata, turistii beneficiind de conditii si servicii de cea mai buna calitate. Reteaua de drumusi si autostrazi este deosebit de bine definica, facand accesul inspre si dinspre oras deosebit de facil.

Daca doriti sa faceti mici escapade in locurile din imediata apropiere a orasului, puteti allege mijloacele de transport in comun, puteti inchiria masini sau biciclete, puteti chiar face plimbari pe joss au puteti opta pentru o mica croaziera cu vaporul.

Cele doua poduri plus feriboturile leaga orasul de tarmul sudic al raului, unde puteti vizita Insulele Orleans sau orasul Levis. Reteaua de cai ferate, foarte bine definite si ea, va permite deplasarea in orice zona sau suburbia a orasului, in acelasi timp facand conexiunea cu celelalte mari orase ale tarii sau cu orase din Statele Unite ale Americii.

Trasportul public, asigurat de compania RTC, este unul din celel mai dezvoltate si mai moderne de pe intreg cuprinsul Canadei. Adaugand faptul ca in unele cazuri transportul este asigurat sip e parcursul noptii, turistii vor avea ocazia sa ia contact si cu viata de noapte a orasului, deplasarea pe timpul noptii nefiind un impediment.

In completarea acestor servicii, mai beneficiate si de transportul aerian si naval, toate acestea la un loc fiind capabile sa ofere turistilor o gama vasta de optiuni pentru deplasarea in interiorul sau in afara orasului.

Quebec