Ghid turistic Surrey

Recomandat pentru: shopping, natura, gastronomie

Despre Surrey

Surrey este un oras din provincia British Columbia, Canada. Este al doilea ca marime, dupa Vancouver. Surrey este situat strategic la intersectia din zona Pacificului, Greater Vancouver si Statele Unite ale Americii. O locatie centrala inseamna acces usor si convenabil la doua aeroporturi internationale, doua treceri de frontiera internationale in SUA, un sistem eficient format din drumurile nationale si provinciale, si un port de mare adancime, care ofera toate oportunitatile ideale pentru transportul de marfuri si servicii la nivel mondial. In Surrey este usor de calatorit si experimentat sistemul de transport public extins. Multe autocare opresc in toate comunitatile si centrele principale, iar orasul este strans legat de Vancouver si alte comunitati din jur prin intermediul sistemului SkyTrain, permitand deplasarea rapida intre Surrey si vecinii sai. Aceasta retea este esentiala pentru indeplinirea cerintelor unui oras vibrant si pentru sectorul de afaceri in crestere.

Vancouver International Airport se afla la 35 km de Surrey si ofera zi de zi curse directe catre si dinspre Canada, America de Nord, Europa si Asia.

Cand ajungeti in Surrey va puteti caza la unul dintre cele cateva hoteluri de doua si trei stele, dotate cu utilitati de ultima ora. In restaurantele din Surrey gasiti o bucatarie diversificata, predominand cea locala, indiana si americana.

Muzeul Surrey este unul dintre locurile unde puteti petrece timp liber de calitate, si este afiliat la Muzeul Virtual al Canadei. Surrey Municipal Hall este un complex istoric, ce include si Biblioteca Coverdale.

Cand vizitati Surrey este imposibil sa nu va plimbati prin gradinile frumos concepute, unde veti gasi o oaza de liniste in mijlocul agitatiei din oras, rezervatiile naturale, padurile urbane, cu trasee pietonale si parcurile pentru sport. De asemenea, gasiti si o gama intreaga de sali de sport de clasa mondiala, piscine, patinoare si centre de recreere. Indiferent de abilitatile ce le aveti, terenul de golf din Surrey va va genera o memorabila experienta.

In pietele din Surrey gasiti artizani care va vor oferi suveniruri si cadouri lucrate manual. Nicio vizita in Surrey nu este completa fara a face cumparaturi. Orasul are multe magazine unice de lux si de tip boutique, de tip outlet si centre comerciale bine amenajate. Puteti, de asemenea, vizita si vineriile din zona, unde puteti degusta vinurile extrase din cele paisprezece soiuri de vita de vie locale.

Surrey