Despre Victoria (CA)

Victoria este capitala provinciei British Columbia, si este localizata in sudul Vancouver, pe coasta Pacificului. Se afla la 100 km de Vancouver si la 100 km cu avionul, de Seattle.Cunoscut si sub numele de Orasul Gradinilor, Victoria este un oras atractiv si o destinatie turistica populara, cu un sector de tehnologie infloritor.

In Centrul Victoria puteti gasi multe cluburi de noapte, teatre, restaurante si pub-uri. Victoria este si o destinatie pentru conventii, intalniri si conferinte.

Beacon Hill Park este principalul spatiu verde urban al orasului. Acesta include domenii de joc, gradini amenajate, specii exotice de plante si animale, o gradina zoologica, si vedere spre Stramtoarea Juan de Fuca. In fiecare vara, orasul Victoria prezinta zeci de concerte la Shell Band Cameron, in Beacon Hill Park.

In centrul orasului, puteti vizita cladirile istorice: Cladirea Parlamentului, Empress Hotel, Muzeul Politiei Victoria, Catedrala Gothica, Muzeul Regal British Columbia, Teatrul National Geographic, Casa Carr Emily, Victoria Bug Zoo, Gradinile subacvatice din Pacific (care prezinta viata marina din British Columbia), Galeriile de arta Greater Victoria, Castelul Craigdarroch si Casa Guvernului.

Clima din Victoria, localizarea si facilitatile variate, fac din oras un loc perfect pentru recreere, inclusiv alpinism, drumetii, caiac, golf, sporturi nautice, de echipa si jogging. Victoria este cunoscuta si drept Capitala Ciclismului din Canada.

Autobuzele cu etaj asigura transportul local si au devenit simbolul orasului. Via Rail asigura servicii feroviare, care fac legatura dintre Victoria si restul tarii. Aeroportul International Victoria are zboruri non stop catre si de la Toronto, San Francisco, Seattle si mai multe orase din Canada.

In Victoria, serviciile de cazare va pun la dispozitie cateva hoteluri, ce dispun de toate facilitatile moderne si care va imbie cu preparate culinare diverse si pentru toate gusturile.

Victoria (CA)