Ghid turistic Wasaga Beach

Recomandat pentru: plaja, alte atractii

Despre Wasaga Beach

Wasaga Beach este un oras in regiunea Simcoe, Canada. Amplasat pe cea mai lunga plaja de apa dulce din lume, orasul este o destinatie populara de vara, aproximativ la doua ore la nord de Toronto.

Wasaga Beach si imprejurimile sale, au fost initial teritoriul indienilor Huron. Amplasarea sa l-a determinat sa fie un punct strategic in disputa dintre Marea Britanie si Statele Unite, in anii 1800. Inspre anii 1900 a fost descoperita frumusetea sa. Recunoasterea ca oras a venit in anul 1974.

Plaja de nisip alb este principala atractie a orasului. Se poate inota, apa este calda si putin adanca. Este silentioasa si ofera facilitati pentru picnic si are terenuri de joaca.

Muzeul Nancy este alta atractie a orasului, cu case din coca goeletei Nancy, scufundata de americani, in timpul razboiului din 1812. Muzeul este deschis din mai pana in octombrie.

Wasaga Water World este un parc de distractii foarte popular.

Cazarea se poate face la unul dintre motelurile sau hanurile din zona, la preturi accesibile. In zona sunt si cateva restaurante ce ofera un meniu local si american si un bar.

Wasaga Beach